Ruotsissa on vaalit syksyllä. Jos hyvin käy, Suomi saa lahjan. Kymmeniä tuhansia, ehkä 100 000 Suomesta paennutta tuodaan ilmaisella paluukyydillä Suomeen. Ruotsi karkottaa heidät.

Näin käy jos on uskominen SD:n (tarkoittanee Ruotsidemokraatteja) vaaliohjelmaa 1990-luvulta.

SD karkottaa kaikki vuoden 1970 jälkeen Ruotsiin tulleet vieraat luodakseen etnisesti yhtenäisen Ruotsin. Harmi että pari tuntemaani Lahden Lasitehtaan työläistä muutti Emmabodan lasityöläisiksi 1968 eikä pari vuotta myöhemmin. Saisivat nyt ilmaiskyydin, ehkä lapsineen ja lapsenlapsineen.

Mikä onni tämä paluuaalto olisi Suomelle. Suomen väestörakenteessa ja ikärakenteessa on ollut ammottava lovi 50 vuoden ajan. Suomen kestävyysvaje on johtunut tästä lovesta. Nyt ikärakenne palautuu normaaliksi kun 100 000 ihmistä – he ovat nyt eläkeläisiä – palaa keskuuteemme. Kestävyysvaje korjautuu. Myös sivistyksellisesti tämä on kohottavaa – Suomi saa tuulahduksen himoittua kansainvälistä työkokemusta.

Estääkseen suomalaisten maahanmuuttovyöryn toistumisen Ruotsi perustaa vastaanottokeskuksen omalle maaperälleen tai pakolaisleirejä jonnekin päin Suomea, Ilomantsi ja Savukoski on mainittu. Sipilän hallitus suhtautuu myönteisesti leirien perustamiseen itäiseen Suomeen, Konnunsuo on ollut esillä. Myös EU-maiden johtajat kannattivat pakolaisleirien perustamista viikonlopun kokouksessaan. Harmillisesti Libya kieltäytyi.

”Etnisesti yhdenmukainen kansa”. Tuo sanonta on moninkertainen virhe. 1) Ilmiötä ’kansa’ ei ole olemassa, näin sanoo nykytiede. Kansan käsite on teennäinen rakennelma, jota jotkut käyttävät vallantavoittelussaan. 2) Yhdenmukaistaminen on väkivaltaa, kansa ei ole eheä puhukoon Sauli Niinistö mitä tahansa. .3) Jos kansoja olisikin, niin ihmisen biologisen, sosiaalisen ja kulttuurisen kehityksen (evoluution) mielessä liikkuvuus, kohtaamiset, vuorovaikutus ja sekoittuminen on tarpeellista.

Euroopan pimeä historia on palaamassa, kirjoittaa Bloomberg.

Demokratian huippuvuodet ovat ohi, Eurooppa taantuu, Amerikka taantuu, kertoo laaja seurantatutkimus, jota uutisoi YLE.

 

Demokratian huippuvuodet ovat ohi. Yle 25.6.2018.

Europes Dark Past makes a Comeback